Een nieuwe kijk op de HDD om te voldoen aan toenemende datavolumes 
Hyperscale cloudproviders, aanbieders van clouddiensten, grote ondernemingen, videobewakingsbedrijven, NAS-leveranciers en andere organisaties hebben nieuwe opslagoplossingen nodig om plaats te bieden aan exponentieel toenemende datavolumes. Wanneer het aankomt op kosteneffectieve opslag van gegevens op schaal, blijven harde schijven (HDD’s) een centrale rol vertolken. HDD’s bieden de capaciteit, prestaties en betrouwbaarheid die nodig zijn voor de opslag van grote hoeveelheden gegevens, vandaag en in de toekomst. Investeringen in HDD-technologie blijven van cruciaal belang bij het ondersteunen van wereldwijde gegevensgroei.

Western Digital heeft met flashgeheugen verbeterde drives met OptiNAND™-technologie ontwikkeld door ons toonaangevende NAND-flashgeheugen verticaal te integreren met onze HDD’s van wereldklasse. Western Digital HDD’s zijn altijd toonaangevend geweest als het gaat om oppervlaktedichtheid, met primeurs zoals Energy-Assisted Magnetic Recording Technology (EAMR), Triple-Stage Actuator (TSA), HelioSeal® en nu OptiNAND. Een hogere oppervlaktedichtheid betekent meer capaciteit voor de opslagbehoeften van nu.

20 TB HDD’s met OptiNAND-technologie
OptiNAND integreert een iNAND® Universal Flash Storage (UFS) Embedded Flash Drive (EFD) met een traditioneel ronddraaiend schijfmedium en bevat innovatieve wijzigingen in het firmwarealgoritme en het gebruikte SoC (system-on-a-chip). OptiNAND is geen hybride technologie. De drive werkt slimmer, met verbeterde firmwarealgoritmen die werken met metagegevens die naar het iNAND zijn verplaatst, wat meer tracks per inch (TPI) mogelijk maakt en daardoor een hogere oppervlaktedichtheid.

De Ultrastar DC HC560, met de eerste implementatie van de capaciteitsverhogende eigenschappen van OptiNAND, biedt een ongeëvenaarde 20 TB aan capaciteit in een platform met negen schijven (2,2 TB/platter) met CMR-opname-indeling.

Volledige specificaties

Capaciteit20 TB
Formaat3.5 Inch
InterfaceSATA
SAS
AansluitingSATA
Cache Size512MB
Afmetingen (L x W x H)147mm x 101.6mm x 26.1mm
CompatibiliteitCompatibel met Windows, Windows Server en Linux

Productnummers

20 TB, SED0F38651
20 TB, SE0F38652
20 TB, SED0F38784
20 TB, SE0F38785

Interesse? Chat met ons

Uitstekende service bieden is voor ons geen loze belofte, maar de levensader van het hele bedrijf. Chat nu live met ons.

chat

Questions? Please give us a call on +31(0)85-5607303, chat with us or e-mail us.


Email: info@serverdirect.nl
Phone: +31(0)85-3018585