Ontworpen voor Hoge Dichtheid en Flexibiliteit
Het Ultrastar Data60-opslagplatform is een belangrijk element van de volgende generatie uitgesplitste opslag- en Software-Defined Storage (SDS)-systemen. De Ultrastar Data60 biedt tot 1,3 PB aan onbewerkte opslag met behulp van onze 22TB CMR HDD's in een compacte en efficiënte vormfactor. De Ultrastar Data60 komt tegemoet aan de veeleisende opslagbehoeften van grote zakelijke klanten, opslag-OEM's, cloudserviceproviders, evenals resellers/integrators die een dichte, gedeelde HDD nodig hebben.

IsoVibe™ Vibration Isolation Technologie
Nauwkeurige sneden in de 'baseboard' zorgen voor een vering van de aandrijvingen in het chassis, waardoor ze worden geïsoleerd van overgedragen trillingen. Het resultaat is dat consistente prestaties behouden blijven, zelfs wanneer alle schijven hard aan het werk zijn.

ArcticFlow™ Thermal Zone Cooling Technologie
Door koele lucht in het midden van het chassis te brengen, werken aandrijvingen bij lagere en meer consistente temperaturen dan conventionele systemen. Dit resulteert in lagere ventilatorsnelheden, minder trillingen, een lager stroomverbruik, een stillere werking en uiteindelijk een hogere betrouwbaarheid.

Western Digital Resource Manager
Een op GUI gebaseerde tool die realtime monitoring en beheer van het platform mogelijk maakt en een geconsolideerd dashboard biedt met de meest kritische informatie. Andere weergaven maken platformconfiguratie, statusbewaking en onderhoud mogelijk.

Highlights
• Up to 60 Ultrastar HDDs (SAS or SATA)
• Up to 1.3PB1 raw capacity in 4U using 22TB CMR HDDs
• Dual-port SAS voor high availability of single-port SATA voor lage kosten
• Enterprise-grade redundant en hot-swappable PSUs, I/O modules, en fans
• 5-year limited warranty

Applications & Workloads
SDS Environments
Big Data
Private Cloud
Data Analytics
Cloud Infrastructure


Specificaties

Maximum Capacity1.3PB
Max # of Drives60 x 3.5" drive bays
InterfaceSAS,SATA
Drive TypeHDD
Rack Height4U
Dimensions (L x W x H)28.03" x 17.6" x 6.89"

Interesse? Chat met ons

Uitstekende service bieden is voor ons geen loze belofte, maar de levensader van het hele bedrijf. Chat nu live met ons.

chat

Questions? Please give us a call on +31(0)85-5607303, chat with us or e-mail us.


Email: info@serverdirect.nl
Phone: +31(0)85-3018585